19 Nisan 2024 Cuma Saat 13:38
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Efsane Tuncay Sonel Bandırma kaymakamı oldu
01 Ağustos 2015 Cumartesi Saat 05:50
Of Eski kaymakamı Tuncay Sonel Of'tan tayin olduğu Konya Seydişehir kaymakamlığı görevinden sonra Bandırma kaymakamlığına tayin oldu.

Tuncay Sonel'in Seydişehir'den ayrılması Of kadar olmasa da Of'u aratmadı. Gene Seydişehirlileri ağlattı, Uzun konvoylar düzenleyerek ilçe sınırına kadar kendisine eşlik ettiler, İnanıyoruz ki Seydişehir'liler Soneli unutamayacaklar.

Efsane Kaymakam Tuncay Sonel Pek çok ilden büyük bir metropol olan Bandırma kaymakamlığına atanması yakın gelecekte iyi bir vilayete vali olacağının habercisi olarak algıladık. 

Böyle görev aşkı olan kamu personelimizin onura edilerek arkasından gelenleri, Önlerinde yatanlara somut örnek olması bakımından çok önemli. Kendisine Allah'tan sağlık selamet Bandırmalılara mübarek olsun diyorum

Sayın Kaymakamımız yeni görev yerinizde başarılı olacağınıza inanıyorum, Tekrar tebrikler.

BANDIRMA KAYMAKAMI TUNCAY SONEL'İN SEYDİŞEHİRLİLERE VEDA MESAJI

Seydişehir'den Bandırma'ya...

Meslektaşlarıma, Milletvekilimize, Dekanımıza, Öğretim Görevlilerimize, Başsavcımıza, Ağır Ceza Reisimize, Savcı ve Hakimlerimize, Komutanlarımıza, Emniyet Müdürümüze, Avukatlarımıza, Şehit Ailelerimize-Gazilerimize, Yetim-öksüz çocuklarımıza, STK'larımıza, İşadamlarımıza, Eti Alüminyum yöneticilerimize, Çalışma arkadaşlarımıza, Muhtarlarımıza, Banka Müdürlerimize, Konya ve çevre ilçelerden gelen dostlarımıza, Basınımıza, Esnafımıza, Dedelerimize, Ninelerimize, yüzlerce araç konvoyu ile Çavuş'a kadar yolcu eden dostlarımıza, kısaca iyi dileklerini sunan tüm gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allahaısmarladık..

Tuncay Sonel Seydişehir, Şimdi Bandırma kaymakamı

Zeynep Umur

herkese nasip olmaz böyle vedalar..

Ahmet Kömürcü

Abi yolun açık olsun Allah seni yormasın

Orhan Başaran 

Seydisehir sizi hiç unutamazda Bandırmada şanslı bir ilce değerli bir devlet adamı ilçenize atanmış bulunmaktadır kıymetini bilin. Fakirle fakir, yoksulla yoksul ben tarif edemiyecem yasiyacaksiniz goreceksiniz vatana millete hele size cok verimli bir kaymakam sizlerin dertlerinizi dinleyen buyukle buyuk kucukle kucuk hep yaninizda birini bulacaginiz tek adam telefono 24 saat acik dert dinleyen bir devlet adami ben kendim bu anilari yasadigim icin sizlerle paylasiyorum Allah yolunu acik etsin daha yuksek mevkilerde gormek isterim fakat devletimiz ne zaman laik görürse ama laik buy mevkilere selamlar gittigin yerde basarilar Allah yar ve yardimcin olsun

Mustafa Alpaslan 

Şu kucaklayan anneye bakın, gerçek evladı gibi nasıl da sarılmış Tuncayına, nasıl da kucaklamış gitme der gibi..

Hasan Hüseyin Sezer, yıllarını, ömrünü vermiş bankamıza. Sonra rahatsızlanmış. Yılmamış...O da Tuncay Sonel ile tanışmış. Bu halde O'nu uğurlamaya, helallik almaya gelmiş. Güle güle git Tuncayım, yolun hep açık olsun demeye gelmiş.

Mustafa Alpaslan

 Ramazan'ım sen de bizim kardeşimizsin, O'nun sayesinde. Seydişehir Ailesi olduk Tuncay Sonel ile...

Bu yazı toplam 3800 defa okundu.
 
Paylaş
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar