25 Nisan 2024 Perşembe Saat 15:52
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayratta bilgi yarışması
09 Ocak 2011 Pazar Saat 06:16
Trabzon'un Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası bilgi ve kültür yarışması ilçedeki beş okulun katılımıyla gerçekleşti.

Hayrat’lı öğrenciler bilgide yarıştı 

Trabzon'un Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası bilgi ve kültür yarışması ilçedeki beş okulun katılımıyla gerçekleşti.

Hayrat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) konferans salonunda gerçekleşen bilgi ve kültür yarışması Balaban, Gülderen, Hayrat YİBO, Pınarca,Taflancık İlköğretim Okulları öğrencilerinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Ayrıca Hayrat YİBO öğrencilerinin yarışma aralarında oynadıkları skeçler ve söyledikleri canlı müzikler izleyenlerin beğenisini kazandı.

Yarışmalar sonunda 6. sınıflarda Gülderen İÖO 240 puanla birinci, Hayrat YİBO 230 puanla ikinci, Balaban İÖO puanla üçüncü oldu. Yedinci sınıflarda hayrat YİBO 210 puanla birinci, ikinci 180 puanla Balaban İÖO, üçüncü ise 160 puanla Taflancık İÖO elde etti.
8. sınıflar arasında gerçekleşen yarışmada ise 210 puan alan Hayrat YİBO birinci, 180 puan alan Balaban İÖO ikinci, 160 puanla da Gülderen İÖO üçüncü geldi.

Programda konuşan Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tanrıöven, bugünün çocuklarının geleceğin büyükleri olarak her alanda ülkeye hizmet edeceklerini belirtti. Tanrıöven, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi ülke ve dünya gündemine vakıf, bilgili ve kültürlü birer birey olarak topluma kazandırmak boynumuzun bir borcu. Bugün burada bilgilerini sergileyen çocuklarımız ve onların arkadaşları yarının büyükleri olarak değişik alanlarda ülkemize hizmet edecekler. Teknolojinin sınır tanımadığı günümüz şartlarına ayak uyduran, kendilerini devamlı geliştiren ve hedeflerini belirleyerek o hedefe ulaşmak için gayret gösteren öğrencilerle bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Yarışmaya katılan okullarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Birinci olan okul öğrencilerinin hediyelerini Hayrat Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, ikincilere İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, üçüncü olan öğrencilerin ise Hayrat YİBO Müdürü Turan Orakçı verdi.
Kaymakam Koca, güzel bir yarışma izlediklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
11.01.2011

Bu yazı toplam 2525 defa okundu.
 
Paylaş
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar