25 Nisan 2024 Perşembe Saat 14:18
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hemşerimiz Ercan Kılıçaslan Albüm çıkarıyor
08 Ocak 2011 Cumartesi Saat 12:50
15 yıllık sanat hayatını Bir albümle süsleyen Kılıçaslan, Albümün gala gecesinde bütün hemşerilerinin desteğini bekliyor

KARADENİZ MÜZİĞİNE YENİ BİR KAN GELİYOR
Ercan Kılıçaslan, %85 görme özürlü,  Trabzon Hayrat’lı, 15 yıldır müzikle uğraşıyor,  Söz Yazarlığı ve Besteleri var, Karadeniz müziğinin Kemençe ağırlığını bozmadan çok sesli 10 parçadan oluşan ADINI ANIYORUM adında bir albüm hazırladı, Albümün alt yapısını bölgemizin değerli sanatçısı Yusuf Cemal Keskin'in oğlu Mustafa Bülent Keskin, aranjör ve yönetmenliğini  yaptı, Yaşar Zafer Keskin altyapıda kemençe çaldı, Albüm Basım aşamasında, Gerekli patent müracaatları devam ediyor, Resmi işlemlerin bitmesiyle birlikte 5 Şubattan önce Tv + Radyo Programlarına katılarak eserlerini sizlerin beğenisine sunacak olan hemşerimiz Ercan Kılıçaslan, Sanat hayatına “KILIÇASLAN”  markasıyla çıkmayı uygun buldu. Umarız başarılı olur.

Yeni sanatçımız Kılıçaslan’ın sizlere kısa bir mesajı var;
KARADENİZİN İLK ENGELLİ SANATÇISI OLMA YOLUNDAKİ BİRİNCİ BASAMAK OLAN MÜZİK ALBÜMÜMÜ HAZIRLAMAKTAYIM. OCAK AYINDA DİNLEYİCİLERİN BEĞENİSİNE SUNACAĞIM ALBÜMÜM GALA VE DESTEK GECESİ 5 ŞUBAT CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20:00-01:00 ARASINDA MERKEZ MAH. ÇAVUŞBAŞI CAD. No: 123  İSTANBUL / ÇEKMEKÖY ÇAMLIBAHÇE RESTAURANTTA YAPILACAKTIR.
BÜTÜN HEMŞERİLERİMİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE MUTLULUK DUYACAĞIZ.
İLETİŞİM: 0536 467 72 37 – 0555 803 0116 REZ: 0216 640 1285
Türkiye’deki 9 milyon özürlüden birisi olarak ben bu çalışmama yüreğimi koydum Sizlerde bir destek verirsiniz umuyorum.
Bizlerde İstanbul’da kendisine gereken desteğin verilmesi için üzerimize düşen görevleri yapma gayretindeyiz, Lakin Başta sivil toplum örgütleri olmak üzere, Bölgemizin önemli iş adamalarıyla yapılan görüşmelerde, Sanatçıların olmazsa olmaz ihtiyacı olan maddi ve manevi desteği görebilmiş değil, 5 Şubattaki galaya kadar kardeşimiz umut var olarak beklentide, Sivil toplum örgütlerimizin görevlerinden biri olan sosyal ve kültürel dayanışma çalışmaları için Kılıçaslan önemli bir figür olduğuna inanıyoruz.
Bir önemli konu hemşerimiz Kılıçaslan bu yola yeni çıkıyor, bu gün onun elinden tutacak olan sivil toplum örgütlerinin yarın kendisine çok ihtiyacı olacağından şüphemiz yok, bu dar gününde hemşerimize sahip çıkacak, destekleyici olacak dernek, vakıf ve işadamlarımıza buradan teşekkür eder, Bölgemizin sanat ve kültür hayatına katkı sağlayacak olan sanatçı kardeşimize başarılar dileriz.

Ercan Kılıçaslan Ağabeyi Hasan ile birlikte Hemşerimiz Hayrettin Nuhoğlu abimizin Sahibi olduğu Süleymaniye’nin simgesi DÂRÜZZİYAFE lokantasında ziyaret etti. (Bakınız) 

Hayrettin Nuhoğlu ve Orhan Yılmaz bey sanatçımıza yoğun ilgi gösterdi, Ulaşamadığı önemli kişilere ulaşmasında kendisine yardımcı oldu, Albümün baskısı için ikramda bulundu, Ofhayrat.com olarak Hayrettin Nuhoğlu ve Orhan Yılmaz beye çok teşekkür ederiz.
Bölgemizin kültür, sanat hayatına önemli ivme kazandıracağını gördüğümüz Ercan Kılıçaslan’ı desteklemelerini bütün hemşerilerimizden talep ediyoruz.




Bu yazı toplam 4505 defa okundu.
 
Paylaş
cengiz kılıcaslan
YANINDAYIZ
kardesim inş bu yolda basarılı olursun biz heb yanındayız ve umuyorumkı butun hemşehrilerinde orda olacak yolun acık olsun
09 Ocak 2011 Pazar Saat 05:07
ali keleş
YER BİRAZ SAPA KALDI AMA BULURUZ
Başarılar dileriz kardeşim, İstanbuldaki hemşerilerimizin sana sahip çıkacağından şüphem yok, mesele Müzik ve organizasyon güzel olsun
08 Ocak 2011 Cumartesi Saat 17:15
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar