24 Nisan 2025 Perşembe Saat 05:43
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İnşaatçılıktan Sağlık İmparatorluğuna
12 Ekim 2010 Salı Saat 16:41
Dünya Göz Hastaneleri"nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, orta okulu bitirdikten sonra nalburluktan başladığı iş hayatında, şimdilerde 125 milyon dolar büyüklüğünde hastaneler zincirinin sahibi.

Eray Kapıcıoğlu, Trabzon"un Of ilçesinde orta gelirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 1 yaşındayken ailesiyle birlikte yerleştiği, o dönemin taşı toprağı altın şehri İstanbul"da büyüdü. 16 yaşında iş hayatına babasının açtığı nalbur dükkanında çalışarak başladı. Şimdilerde ise Türkiye"nin en büyük göz hastaneleri zincirinin sahibi. “İlk göz ağrım” dediği Levent Dünya Göz Hastanesi"nin terasında söyleşi yaptığımız Dünya Göz Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu iş hayatındaki başarısından, çocuklarına, sağlık politikalarından hobilerine kadar hayatının her alanında samimi itiraflarda bulundu. Başarısını öncelikle çok çalışmaya ve ticari zekâsına bağlı olduğunu söyleyen Kapıcıoğlu, hastaneler zinciri patronluğuna giden başarı öyküsünü şöyle anlatıyor:

DEMİREL AKIL HOCAM

“Ortaokul birinci sınıfa gidiyordum. Bir nalbur dükkanı açtık. Bu dükkanda çalışmayı çok seviyordum. Ortaokulu zor bitirdim. "Ben okumayacağım" dedim ve ticarete yöneldim. Nalburluculuktan sonra inşaat malzemeciliğine girdim. Bu sırada Mecidiyeköy"de bir bina yapmıştık ama o binayı satamadık. 1990 senesinde bir doktor grubu "Burayı hastane yapalım" dedi. Onlarla ortak olarak Avrupa Hastanesi"ni kurduk ve çok da iyi çalıştırdık. Sonra da Gayrettepe"de bugün Metropolitan Hastanesi"nin olduğu yeri kiraladık ve hastaneye çevirdik. Ancak, 1994 yılında ekonomik kriz patlayınca ortaklarımla aramız bozuldu ve ayrıldık. Ben de hastaneleri sattım. Ama geri dönüşüm uzun sürmedi. Sonra göz hastaneleri zincirinin ilk halkası olan Levent Dünya Göz Hastanesi"ni 9"uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel"in tavsiyesi ile açtım. Demirel"e sürekli fikir danışırım, ona sormadan yatırım yapmam.” Levent"teki hastaneye Anadolu"dan insanlar gelmeye başladığını belirten Kapıcıoğlu, orası yetmeyince Feneryolu"nda bir göz hastanesi daha açtıklarını kaydetti. Kapıcıoğlu Feneryolu"ndaki hastanenin de gelen talebi karşılamada yetersiz kaldığını ifade ederek şunları söyledi: “Ataköy"deki özelleştirmeden yararlanarak süratle Ataköy Dünya Göz Hastanesi"ni açtık. Orayı dünyanın en büyük göz hastanesi haline getirdik. 30 milyon dolara mâl oldu. 6 ay sonra Altunizade"deki hastaneyi hizmete açtık. Yine, Nispetiye Caddesi"nde küçük bir polikliniğimiz var.”

3 HASTANE DAHA AÇACAK

Hastane açma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kapıcıoğlu, yine Nispetiye Caddesi"nde 14 bin metrekarelik çok büyük bir göz hastanelerinin 2007"nin nisan ayında hizmete girdi. Ankara"da ve Antalya"da da hastane çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kapıcıoğlu, Amsterdam ve Almanya"da da kliniklerinin olduğunu ifade etti. Bütün hastaneler için şimdiye kadar 125 milyon dolar harcadığını bildiren Kapıcıoğlu, yeni yapılan hastanelerle yatırım miktarının 200 milyon dolara ulaşacağını vurguladı. Eğitime çok önem verdiğini belirten Kapıcıoğlu, kendisinin okumadığını ama 4 çocuğunu da okuttuğunu sözlerine ekledi.
(yıl 2007)


"iş hayatına, 1972’de 10 bin dolar sermayeyle babamın nalbur dükkanında başladım. 8 yıl nalbur dükkanı işlettim. ardından “nalburun ağabeyi” inşaat malzemeleri işine girdim. bir 7 yıl da bu alanda çalıştıktan sonra, inşaat malzemesiyle ilgili tüm yatırımımı, depolar dahil her şeyimi nakde çevirdim ve “inşaat malzemelerinin babası” olan müteahhitlik işine başladım. elimdeki parayla marmara ereğlisi sahilinde 15 dönüm arsa alarak üzerine 79 tane villa yaptım. bu villaları satarak istanbul’da çeşitli araziler aldım. ardından iş hanları, iş merkezleri ve lüks konutlar yapmaya başladım. arazilere yatırım yaptım. hala elimde tuttuğum araziler var. belirli iş merkezlerini de kira geliri için elimde tutuyorum. 1990’da sağlık sektörüne girdim. 1991’de fulya’da avrupa hastanesi binasını yapıp ardından işletmeye başladım. 1993’te çocuk esirgeme kurumu’ndan gayrettepe’deki binasını alıp hastaneye çevirdim. ağustos 1994’te ikisini de florence nightingale zincirine satıp yeniden inşaata odaklandım. ancak fazla uzak kalamadım ve 1995’te dünya göz hastanesi’nin altyapı çalışmalarına başladım... "

YILIN SAĞLIK KURULUŞU DÜNYAGÖZ HASTANESİ SAHİBİ ERAY KAPICIOĞLU:

“DÜNYANIN EN BÜYÜK GÖZ HASTANELERİNİ KURDUK”

İşadamı Eray Kapıcıoğlu’nun 1996 yılında kurduğu Dünyagöz Hastanesi, dünyanın en büyük özel göz hastaneler zincirini oluşturuyor. Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, “Ekovitrin okuyucuları tarafından Dünyagöz’ün Yılın Sağlık Kuruluşu seçilmesi bizim için büyük bir onurdur. Ekovitrin’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Gözünü Anadolu'ya dikti, hastane zinciri kuracak 
 
Benim bildiğim Trabzon'dan ve bilhassa Of ilçesinden daha çok inşaatçılar, müteahhitler çıkar. Dünyagöz Hastanesi'nin kurucusu Eray Kapıcıoğlu da Oflu ve hayata inşaatçı olarak başlayanlardan.

Daha doğrusu küçük bir çocukken ailesinin işi olan nalbur dükkanının sorumluluğunu alarak başlamış çalışmaya. Kendi ifadesiyle sabah altı buçukta karanlıkta girdiği dükkandan uzun yıllar boyunca yine karanlıkta, akşam onda çıkmış. "Beş erkek kardeşin en küçüğüyüm ama daha o günlerde dükkanın ve kasanın anahtarını ben aldım, bugüne değin de hiç bırakmadım." diyen Kapıcıoğlu, sorumluluk sahibi ama bir o kadar da mükemmeliyetçi bir yapıya sahip.

Nalburken inşaat malzemesi satmaya ve oradan da müteahhitliğe uzanan süreçte işin nevi açısından bir kopukluk yoksa da süre giden inşaatçılığının yanı sıra uzmanlık gerektiren bir de göz hastanesi çıkıyor ortaya. Nasıl diye soruyorum, "İnşaat malzemeleri sattığım yıllarda ne kadar çalışıyor olursam olayım kazanç belli bir oranda kalıyordu. Benden malzeme satın alan müteahhidin ödemesi için ise inşaatı bitirmesi, satması gerekiyordu. Oysaki ben bu sürecin sonunda onun kadar para kazanmadığımı fark ettim. Daha o yıllarda henüz imara açılan Marmara Ereğlisi'nde villa yaparak müteahhitlik işine girdim. 14 ayda inşa ettiğim 79 villayı sattım. Hatırlarım arabanın bagajında cumartesi, pazar günlerinde sattığım evlerin kaparolarıyla dönerdim. İşin sonunda baktım ki, inşaat malzemeleri satıcısı olarak 10 yılda kazanacağım rakamı bir projenin sonunda zaten kazanıyorum. Ben de inşaat işine hız verdim." diyor.

Bugün inşaat sektörünün iyi bir yere geldiğini de söyleyen Kapıcıoğlu, şehirlerin göç aldığını, dün daha mütevazı bir evde oturanların bugün o evlerini yeni gelenlere satarak şartları daha iyi olan alanlara taşındığını söylüyor. İnşaat işinin de değişime uğrayarak konut yapımından yaşam biçimine dönüştüğünü, bunun da çok başarılı örneklerinin çevrede göründüğünü söylüyor. Kendisi de hâlâ büyük inşaat projeleri yapıyor.

Teklif hekimlerden gelmiş

Mecidiyeköy'deki Avrupa Hastanesi aslında bir şehir içi otel mantığında inşa edilir. O dönem bir grup hekim Eray Kapıcıoğlu'na binanın hastane olabileceğine ilişkin teklif götürür ve ikna da eder. Avrupa Hastanesi yüzde 120 kapasiteye ulaşır. Kapıcıoğlu bu kez de Gayrettepe'deki Metropol Hastanesi'nin yerinde bulunan Çocuk Esirgeme'nin binasına talip olur. Hastane işi tutmasına tutar ama o yıllarda yaşanan kriz hekim ortaklarının işi bırakmasına neden olurken, Florans Nightingale Hastanesi yönetimi de ortaklık teklifiyle gelir. Küçük hissedar olarak işi bir süre birlikte götürürse de iki ortak arasında kan uyuşmazlığı yaşanır. Eray Kapıcıoğlu hisselerini devrederek ayrılır.

"Ülkemizde çok iyi hekimler var." diyen Kapıcıoğlu'nun etrafında çok iyi doktorlar vardır. Bir hastane için yeniden aklını çelmeleri de zor olmaz. Aslında Kapıcıoğlu genel hizmet veren hastane modelini pek sevmez. "Yurtdışında da hem özel hem de devletteki genel hastanelerde hekim kadrosunun yarısı tam zamanlıdır ve doktorlar getirdikleri hastalar üzerinden para kazanır, hastaneye de kazandırır. Bu, bana göre buzun üstüne yapılan yatırımlardan. Çünkü bütün gün çalışıyor, akşam yaptığımız ciroya bakıyor ve bunun yüzde 80'ini hekime veriyorduk. İş rantabl değildi ve genel hastanecilikten çıktım." diyen Kapıcıoğlu, 8 milyon dolarlık bir yatırımla ilk hastanesini 1996'da Levent'te açar.

Bugün Dünyagöz hastaneleri 16 hastanede 19 çeşit göz hastalığının 240 farklı çeşidine tedavi ve ameliyat yapabiliyor.

Göz ihmale gelmez, gitti mi gider!

Kendinizi birkaç kelimeyle tanımlarsanız neler söylerdiniz dediğimde, "İşini dürüstçe yapan birisi olarak anılmayı isterim." diyor. İşin başındakinin hayat görüşü böyle olunca yansımaları da işe yansımış. Bugün 81 ilde dolaşan gezici hastane TIR'larıyla hastalara şifa götüren ve bugüne değin 350 bin hastaya ücretsiz bakan Dünyagöz Hastanesi, doğru tedavi edilmeyen, kaliteli malzeme kullanılmadığı için görme kalitesi düşen ve yoksulluktan gözündeki kataraktı aldıramayan hastalara şifa götürüyor. Bunun büyük bir maliyet olduğunu söylediğimde de, "Biz Dünyagöz olarak en iyi malzemeyi herkesten daha ucuza alabiliyoruz. Ayrıca hekimlerimiz de bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyorlar. Gezici hastanelerin turları sonunda aylık 50'ye yakın yoksul hastaya ameliyat gerekiyor. Bunu da biz karşılıyoruz. Bana göre bütün bu çalışmaların maliyeti, karşılığında bize verdiği duygu halinin yanında pek pahalı da sayılmaz." diye konuşuyor.

Eray Kapıcıoğlu'nun son dönemde pek çok düzenlemeyle yenilenen sağlık politikamıza ilişkin söyleyecekleri var. "Sağlık Bakanlığı 2008 yılında doktorların kamudan kaçmasını engellemek için yeni hastane yapımını durdurdu. Biz de yeniden hastane yapamayacağımız için Anadolu'da bazı illerdeki var olan eski hastaneleri devralıyoruz. Birkaç ay içinde devreye sokacağız. Böyle bakınca 50 ile rahatlıkla ulaşabileceğimiz bir hastane zincirine sahip olacağız. Belirlediğimiz illerin dışında Dünyagöz'e çok fazla talep var. Yurtdışına yaptığımız yatırımların yanı sıra yurtiçi hastane açılışlarımızı da çoğaltacağız.
 

Bugün devlet küçük kliniklere göz ameliyatı yapma ruhsatını vermiş durumda. Bu hastanelerde hastaların tedavileri pek özenli yapılamıyor. Bu kliniklerden gelen hastaların yanlış ya da eksik yapılan tedavileriyle uğraşıyoruz. Hükümet, sağlık politikalarıyla fakir-fukaranın tedavisini sağlarken göze gerektiği dikkati göstermiyor. Bütün göz ameliyatlarını yapan klinikler denetlenmeli ve malzemelerinin kalitesi konusunda uyarılmalı. Görürken göremeyen birisine dönmenin ne demek olduğunu sadece yaşayanlar anlayabilir. Bugün yüzde yüz görebilecek birisinin yapılan yanlış müdahalelerle yüzde 40'larda görüyor olması kabul edilebilir bir durum değil. Buna hiç kimsenin hakkı yok!" diye konuşuyor. Eray Kapıcıoğlu'nun bir sıkıntısı da kornea bulamamaktan. Çünkü ülkemizde organ nakli pek de benimsenmiş bir yöntem değil, verici bulunamıyor. Kapıcıoğlu kornea nakline ilişkin bir yöntem de bulmuş; Amerika'dan kornea ithal ediyormuş. Ancak Türk Oftalmoloji Derneği ve bazı akademisyenler ithal edilen korneaların yaşlılardan alındığını iddia ederek ithal yasağı getirmişler.

Göze ilişkin sağlık politikası baştan sona yanlış

"Sosyal Güvenlik Kurumu'nun göz hastalıklarına verdiği kaynak çok düşük. Bademcik ameliyatına 1.400 TL verirken, göz ameliyatlarına 400 TL veriyor ve bunu alarak ameliyat yapan klinikler var ki bu rakamlarla ancak kalitesiz malzeme bulabilirsiniz. Ayrıca küçük yatırımlarla kurulan göz klinikleri 5-10 dolarlık Çin ya da Rus malı mercekler kullanarak katarakt ameliyatı yapıyorlar.

Bize ameliyat için gelen her hastayı ameliyat etmeyiz. Çok para kazanalım da demiyoruz ama sağlık turizminin gelişmesi, yabancı hastaların gelmesi için dikkat edilmesi gereken asgari standartlar var. Sağlık Bakanlığı'nın 2012'ye kadar verdiği sürede bu klinikler kendilerini yenilemek ve hastaneye dönüşmek durumundalar yoksa kapatılacaklar.

Ayrıca şu an devlet yoksul ve sosyal güvenliği olmayan vatandaşa bakmak durumunda olduğundan bu klinikler aracılığıyla süreci yönetiyor ki sağlık politikası zaten baştan yanlış." diyen Kapıcıoğlu'na, neden bunu anlatmıyorsunuz diye sorduğumda, "Hastaneler için reklam yasağı var. Bırakın biz iyiyiz demeyi kendi binalarımıza astığımız afişlere, 'Göz estetiği göz hastanesinde yapılır' veya 'FTI onayı olmayan merceklerin kullanılmasına izin vermeyin' yazdığımızda bile ceza alıyoruz!" diyor.

Yatırımlar devam edecek

Dünya Göz Grubu'nun Türkiye ve Avrupa'da toplam 16 ayrı yerde hastanesi ve 2010 yılı için hedeflediği 90 milyon dolarlık bir ciro hedefi var. Bugüne değin yapılan yatırım rakamı 300 milyon dolar iken önümüzdeki yıl bu rakama 20 milyon dolar daha eklenmesi planlanıyor. Dünyagöz hastanelerinin NBK Capital ile yüzde 30'luk bir ortaklığı varken geleceğe ilişkin halka açılma planları da yapılıyor. Hastanelerin toplam kapalı alanı 85 bin metrekare. İstanbul (7), Ankara, Antalya ve İzmit'te 10 tanesi yurtiçinde, diğer 6'sı ise Hollanda, Amsterdam, Almanya/Köln ve Berlin, Arnavutluk/Tiran, İngiltere/Londra ve Belçika/Heusden Zolder'de hastaneleri var. Dünyagöz Hastaneleri Grubu yurtdışına yatırım yapmaya devam edecek. Rusya/Moskova, Ukrayna/Kiev ve İngiltere/Londra'da bulunan klinikler hastaneye dönüştürülecek. Yurtiçinde de İzmir, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Adana, Samsun, Mersin, Balıkesir, Antakya yatırım yapılacak bölgeler olarak seçilmiş. Ayrıca Dünyagöz, JCI akreditasyon belgesini Türkiye'de ilk alan göz hastanesi.

Dünyagöz hastaneleri Türkiye'ye en çok hasta getiren sağlık grubu olarak gözüküyor. Bugüne kadar 150 bin yabancı hastayı tedavi eden grubun, 2010 sonu hedefi 25 bin yabancıyı daha ülkemize getirebilmek. Dünyagöz bu vizyonu için de hazırlık yapmış. Dilini bilmediği hastanın derdinden anlamanın kolay olmadığı düşüncesiyle 107 ülkeden gelen hastalarına 11 ayrı dilde hizmet veriliyor. Ayrıca işitme engelliler için işaret dili de kullanılmakta. "Türkiye'nin iyi yatırımlara ihtiyacı var. Yabancı gelip de bir apartmanın altındaki klinikte ameliyat olmaz." diyen Kapıcıoğlu, bütün bunlar için devlet desteği olmazsa olmaz diyor.

Dünyagöz'de 150'si tam zamanlı göz hekimi olan çok sayıda doktor görev yapıyor. Toplam çalışan sayısı ise 1000. 2011 sonuna kadar 500 kişiyi daha istihdam etmeyi planlayan kuruluş, iki yıl içinde halka arzı düşünüyor.

Teknoloji gelişiyorken durmak olmaz

Bana göre Eray Kapıcıoğlu'nu bugünkü konumuna getiren, meselelere büyük bakıyor olabilmesi. Göz hastalarının umudu olan lazerli tedavinin mucidi Girit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ioannis Pallikaris'i ülkemize davet etmek ve birlikte neler yapılabileceğini sormak da yine onun fikri. Etrafındakiler, "gelmez" demesine rağmen iletişim kurar ve gelmesinin koşullarını sağlar. Prof Pallikaris, kendisine gönderilen özel jete "hayır" diyemez. Girit Üniversitesi Rektörü ve Avrupa Refraktif ve Katarakt Cemiyeti başkanı da olan Prof. Dr. Ioannis Pallikaris ile danışmanlık anlaşması imzalanır. Prof. Dr. Pallikaris, Dünyagöz Grubu'nun bilimsel danışmanlığını yaparken her ay 3 gün hastanelerde cerrahlarla bir araya geliyor. Gelişen teknolojileri ve yöntemleri görüşerek vaka tartışmalarıyla hastalara en doğru çözümleri üretmek için Türk hekimlerle çalışıyor.


Kolay para kazanmak bana göre değil
"Karadeniz insanı çalışmayı sever." diyor Eray Kapıcıoğlu ve "Bugün Trabzon'un ilçelerinde pek genç yoktur, çalışmak için büyük şehirlere göç ederler." diye devam ediyor. Kapıcıoğlu düzenli olmayı sevenlerden. Bu nedenle de ayrıntıları ince eleyip sık dokuyor. "Düne bakmam ama yapılan bir kötülüğü de unutmam. Belki de benim gibilerin sayısı çok fazla değil ama ben bankaya para yatırıp faiz almam, hisse senedi, Hazine bonosu alarak kolay para kazanmam. Sağlık işinde çalışmanın getirdiği bir sorumluluğumun olduğunu da düşünüyor ve teknolojisiyle geleceğin hastanelerine yatırım yapıyorum." diyor. Peki, işkolik Eray Kapıcıoğlu nasıl dinleniyor? Sabahları yürüyor, bir de hafta sonları büyük kızıyla birlikte ata biniyor. Genç yaşta evlenen Kapıcıoğlu, üç kız, bir oğlan babası. Şirketi de çocuklarıyla birlikte yönetiyor.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1042952&title=gozunu-anadoluya-dikti-hastane-zinciri-kuracak&haberSayfa=0

Bu yazı toplam 99265 defa okundu.
 
Paylaş
Ahmet Ertaş
Aldatıldım
Emeklilere kampanya ücretsiz muayene için Erzurum’dan randevu alıp Etiler Dünya Gözde muayene oldum. Muayene sonunda 700 tl hesap çıkardılar. Ne ücreti dediğimde bana söylemedikleri bir tetkik ücreti dediler. Böyle bir şeyi nasıl kabul ettim basiretim bağlandı ödedim. Bide pazarlık yapıp 500 tl’ye indirdiler. Yol otel masrafları hariç. Suç bende internetten incelemeliydim. Bu hataya düşmezdim.Hakkım varsa helal etmiyorum. Paramın iadesini istiyorum.
18 Ağustos 2019 Pazar Saat 15:11
ismail KELEŞ
Anlatılanların hepsi doğru değil
Ataköy dünya göz hastanesi aslında ticarethanesi.bunu 6 ayda 5 ameliyat geçirip 40.000 tl nakit ödeyen sgk lı biri olarak söylüyorum.işin ilginç yanı 6.ameliyatı yapacaklarını söylediler ve inşallah bu son olur dediler.7 aydır bu hastanedeyim özel hastane diye gittim sgk hastanesinden beter çıktı.gerçi dr mahmut Öztürk ben sgk doktoru muyum diyerek kendini beğenmişlik yaptı ama verdiği hizmet ilgi alaka sgk doktorundan beter.başka bir özel hastaneye gittim ve dünya gözün 4 te 1 fiyatına muayene oldum üstelik DOÇENT ve PROFESÖR e.ve çıkan sonuç dünyagözde kaz gibi yolunmuşuz.daha kesin çözümler varken birbirini tetikleyen ameliyat zincirine maruz kalmışız.hastadan çok müşteri zihniyeti güden bu hastane ve doktoru mahmut Öztürk ten şikâyetçiyim.maddi manevi mahvettiler yaşantımı.başka doktorlarada gittim bu hastanede çok ilginç birbirleriyle konuşmuyor doktorlar.hepsi ayrı telden çalıyor.biraraya gelip bir hasta için ortak bi karar alalım demek yok.gelsin paralar sonra ne olursa olsun.hasta takibi yok.arayan soran yok.çalışan personelin bilgisizliği ve ilgisizliği sanki zorla çalıştırıyorlar gibi yada dersiniz ki karın tokluğuna.sgk raporlarımı sisteme o kadar geç geçtiler ki,defalarca telefonla aramak ve gidip başlarında durmak koşulu yaotırabildim.sgk bölümünde telefonda şikayetinizi iletiyosunuz numaranızı alıp arıcaz diyolar 1 hafta geçiyor arayan yok bir daha arıyosunuz müdüre hanıma bağlıyolar o da numaranızı alıp arıcam diyor bekle ki arasın.müdürü böyle yapan personel ne yapmaz.ukalalık diz boyu.bu hastane hiç mi denetlenmez.?özel hastanede özel hizmet almak istiyorsanız Ataköy dünya göz en son tercihiniz olsun.ameliyat asla olmayın paranıza yazık olur.daha ucuza aynı hizmeti alabileceğiniz bir çok özel hastane var.5. ameliyattan sonra gittim benim bu hastaneyle ilişiğimi kesin ben başka hastanede ameliyat olucam dedim.hemen halkla ilişkilerden irem hanım geldi şikayetimi dinledi notlar aldı müdüresi aytuğ hanım etiler şubesindeymiş(başka hastane olsa beni hemen etiler şubesine götürürdü)yarın gelin dedi ben gelemeyeceğimi söyleyince şikayetlerimi ona iletip sgk evrağını imzalatıp bana mail ve faks çekeceğini söyledi ayrıldım.müdüre hanım aradı ben irem hanımla niye nuhatap oluyomuşum diye bana fırça attı.bu önceki müdüreden beter çıktı hastanenin kendisi beni irem hanımla muhatap ediyor kamera şakası gibi.tüccar zihniyetliler.bi ameliyat bilgi yani pazarlık bölümü var sanki kurbanlık pazarlığı yapıyosunuz.ellerine düşmüş kurbanlık gibi sizi azarlamalar gider yapmalar inanamazsınız.bu hastaneye hakkımı paramı helal etmiyorum.
15 Temmuz 2014 Salı Saat 04:20
murteza demiralay
helal olsun
Esimi dun beylikduzundeki dunyagoz hst.dr.nihat ameliyat etti.fevkalade hst. Ben yurt Disinda cok bulndum esimde ustduzey bir gorevdeydi.ama boyle mukemmel bir hst.
Gormedim.merak ettim kim sahibi diye.simdi eray beyi cani gonulden kutluyorum.helal olsun sana benim ulkemde boyle bir sey kazandirmis.tebrikler ve teskkurlereraybey allah razi olsun senden.sagolasin.saygilar.
14 Nisan 2013 Pazar Saat 16:55
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Hayratta nüfus artışı olsunmu
Evet iyi olur
Fark etmez
Olmasın sıkıntı olur
Yatırımdan sonra olur
Geri Dönüş imkanı yok
Reklamlar