05 Eylül 2010 Pazar Saat 04:34
DövizDöviz AlisDöviz Satis
Dolar1.49941.5066
Euro1.92411.9334
ÇOK OKUNANLAR
>
Hava Durumu
Günlük Gazeteler

Arşivde Ara
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYRAT HÜRRİYET MAHALLESİNDEN BİROL TOZ KALP KRİZİ GEÇİRDİ
23 Temmuz 2010 Cuma Saat 23:16
Eşi Nurgül Tozun Israrlı dayatması ile hastahaneye gitmeye razı olan Birol'un yolda kalbi durdu, Araklı devlet hastahanesinde yapılan müdahale ile kalbi çalıştırılan birol KTÜ ye kaldırıldı

 Hürriyet mahallesinden Abdullah Tozoğlu'nun oğlu olan iki erkek çocuk babası Birol Toz Sakarya B. Belediyesinde teknik görevli olarak olarak çalışıyor, Yaz tatilini Annesinin yaz aylarında yaşadığı Hayrat'ta geçirmeyi adet edinen Birol Toz ailesi Tatil vesilesi geldiği köyünde abisinin inşa ettiği yeni eve yardımcı oldu, yorgun şekilde eve  gelen Birol kendisine söylenen telkinlere aldırmayarak, "bir şeyim yok, şimdi kendime gelirim, galiba güneş çarptı" diyerek hastahaneye gitmeyi kabul etmedi, ilerleyen saatlerde eşinin durumunun ciddi olduğunu sezen Nurgül Toz, zoraki tavır koyarak hastahaneye gitmek için yola   koyuldular.

      Doğrudan KTÜ. Farabi Tıp Fakültesine gitmeye niyet eden Abi Şenol Toz, Araklıda Birol'un kendinden geçtiğini, Kalbinin durduğunu görerek hemen Araklı devlet hastahanesine gittiler, burada yapılan acil müdahale ile kalbi çalıştırılan Birol Toz, Ambulans ile KTÜ. Farabi Tıp Fakültesine nakledildi. Burada yapılan müdahale ve tetkiklerde Birol'un daha önce iki defa kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı, Üç damarında %70 üzeri tıkanıklık bulan doktorlar, iki damara koroner anjiyografi  balon uygulaması yaparak açtılar, iki damara sten taktılar. Yoğun bakımdan bu gün çıkarılan Birol Toz'un sağlık durumunun çok iyi olduğu, Birol'un bu durumdan ibret almasını dilerken ailesine  geçmiş olsun der, sağlıklı huzurlu, hayırlı bir ömür niyaz ederiz. bu ihmalciliğin bütün Türk milletine ibret olmasını temenni ediyoruz.

     Sağlık konusunu böyle basite alarak doktora inatla gitmeyen Düzce'de Tek başına yaşayan hemşerimiz Deniz Turan Özçelik'i gece gelen bir kalp krizi sonucu böyle bir ihmal ile 41 yaşında kaybettik, Allah rahmet eylesin. Sağlık konusunda doktorlara değil de, ilaçlara güvenmeyen biri olarak sağlık kontrollerinin mutlaka yapılması gerektiğine inanıyorum.  Kalp ve Kanser önceden teşhis edildiğinde %100 hayat kurtardığını duymayanımız yok!  Uygulamada ise maalesef durum böyle.
22 Temmuz 2010
OPERASYON ÖNCESİ VE SONRASI BİROL TOZ





Bu yazı toplam 55 defa okundu.
 
Paylaş
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
GEREKLİ SAYFALAR
YAZARLAR
Reklamlar
Reklamlar
SİTE ANKET
Anayasa Referandumunda Oyum
Evet
Hayır
Boykot
İlgilenmiyorum